Junes Lazaar

Junes Lazaar, een danser die zijn leven heeft toegewijd om elke dag zijn horizon uit te breiden. Hij begon als een B-boy, maar werd al snel geïnspireerd door verschillende stijlen. Hij maakte hiphop en tap als zijn belangrijkste stijlen. Hij is sinds 2005 op de leeftijd van 17 jaar aan het dansen. "Je bent een student voor het leven omdat je nooit kon stoppen met leren"

Zijn deelname aan Sytycd kreeg hem door naar de liveshows. Hij heeft ook deelgenomen aan Belgium's Got Talent met 8 andere bekende dansers en choreografen. Ze hebben erin geslaagd zo ver als de finale te komen onder de naam Co.lab.

Werkend in en uit het land heeft hij de mogelijkheid gehad om te dansen met Belgische en Nederlandse artiesten zoals Sandrine, Stromae, The Opposites, Lady Lynn en nog veel meer. Hij was ook in staat om te werken aan muzikale producties als professionele danser en choreograaf in Marokko, Egypte, Israël, Los Angeles, Zwitserland, Ierland en Duitsland.

Nu heeft Junes nog een manier gevonden om zijn tijd te spenderen. Hij wordt een van de hoofdspelers in de nieuwe film Patser, die op 24 januari 2018 uitkomt.