Sportin Genk - 17/10/2020 WORDT AFGELAST

Wegens massale annulaties 1 week voor onze wedstrijd in Genk, kunnen we de wedstrijd in Genk niet organiseren. We krijgen annulaties te verwerken omdat veel deelnemers nog niet klaar en omdat de Corona-omstandigheden in België opnieuw dagelijks slechter worden. We keken er super hard naar uit om eindelijk opnieuw danswedstrijden te organiseren en zijn hiervoor al maanden aan het plannen. Alhoewel we, tot nu toe, de toestemming van de lokale autoriteiten hebben gekregen, is het onmogelijk om een danswedstrijd te organiseren zonder onze dansers en bezoekers.

Wegens de onzekerheid omtrent de gehele situatie, schrappen we al onze wedstrijden tot 10/01 in Herentals. Hopelijk zijn onze dansers klaar over een paar maanden en is de situatie verbeterd, waardoor we niet meer zulke massale annulaties op het laatste moment moeten verwerken. We blijven hard aan het werk achter de schermen en zijn van plan om in de tussentijd een virtuele wedstrijd te organiseren. Ook lanceren we de komende maanden onze complete rebranding, waar we al 2 jaar aan werken.

Geen zorgen, wij verdwijnen zeker en vast niet. We hebben geïnvesteerd in de toekomst van FADC en we zullen alle verschillende aspecten van onze danswedstrijd verbeteren. Ons doel is om een internationale dansorganisatie te worden. Door Corona en diverse omstandigheden zijn deze plannen vertraagd, maar niet geannuleerd. Dank u voor uw begrip en schrijf jullie zeker in voor de komende evenementen. Stuur ons een e-mail als u vragen heeft of bel ons voor dringende zaken.

De inschrijvingen kunnen verplaatst worden naar een wedstrijd naar keuze. Gelieve ons via mail te informeren, vervolgens verplaatsen wij de inschrijving. Gelieve NIET zelf de inschrijving te verwijderen/te verplaatsen, hierdoor vervalt het betaalde inschrijfgeld.