Raïfa Bazzi is een professionele danseres, choreografe en dansdocente. Ze is afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg richting Contemporary Urban. Ze heeft 2 seizoenen lang gewerkt met Belgische choreografe Isabelle Beernaert in de stukken 'Ne Me Quitte Pas Remake' en 'Tabula Rasa'.
 
Tijdens en daarna heeft ze zich beziggehouden met Experimental battles, waarbij ze London in de finale stond bij Juste Debout. Ook heeft ze samengewerkt met Drosha Grekhov en is ze vaak te zien bij de dansbattles van Open Your Mind. 
Momenteel is ze veel aan het freelancen waarbij ze met name als contemporary danseres te zien is in theaterprojecten, commercials, op festivals en meer.
 
Daarnaast is ze bezig met haar eigen subsidies om haar eigen visie uit te kunnen breiden met gelijkgestemden. Als dansdocente geeft ze lessen op verschillende mbo's en vooropleidingen, en houdt ze zich naast dansen bezig met stretchen en het flexibeler worden van het lichaam. 
 
Ook vindt ze het leuk om te choreograferen, zo is haar video 'Hey Little Fighter' viraal gegaan en sindsdien werkt ze choreografieën uit in opdracht voor scholen en artiesten.