Youssef El K

Youssef is een multitalent die vooral bekend staat als een danser, maar hij doet ook nog veel meer dan dat. Hij heeft de wereld rondgereisd en aan verschillende projecten meegewerkt waaronder battles, competities en workshops zoals Juste Debout, Circle Underground, Battle Bad, Housedance4ever. Hij is de choreograaf en regisseur van elke show uit het jeugdprogramma: Let's Go Urban uit Antwerpen. De namen waarmee hij gewerkt heeft: Roger Waters, Laura Tesoro, Clouseau, Night Of The Proms, Vlaamse Opera, Bourla, Ish Ait Hamou, Hadise, Eurovisie, De Mia's, Coely, etc.

"Ik hou ervan om een publiek te bewegen, te laten roepen en te entertainen... Of het nu gaat om dansen, drummen, Beatboxing of het hosten van een evenement. Het geeft me een goed gevoel om te weten dat veel mensen naar me kijken en wachten op mijn volgende move. " "

Als gastheer is Youssef vooral bekend om de battle ''Out of The Box'', die hij jaarlijks in Antwerpen organiseert. Youssef werkte ook als een online reporter voor het nummer 1 radiostation van België: "Studio Brussel"