FADC is opgericht in 2016, gebaseerd op ons collectief idee van hoe een danswedstrijd zou moeten zijn. Gedurende vele jaren van deelname aan verschillende dansevenementen hadden we veel geweldige ervaringen, maar we realiseerden ons ook dat het op bepaalde aspecten nog beter zou kunnen.

Ons doel is om danscompetities naar het volgende niveau te tillen en elke dag, week, maand en jaar te blijven innoveren om de beste ervaring voor dansers in de Benelux te worden. We organiseren hoogwaardige danswedstrijden waarin dansers worden beoordeeld door een professionele jury die nationaal / internationaal bekend is in de danscommunity. We zorgen voor volledig transparante, professionele en eerlijke beoordelingsprocedures en met ons virtuele kritieksysteem van onze partner Dancecompgenie van de VS kunnen we uitgebreide feedback geven aan elke deelnemer.

Op deze manier kunnen we een community en een platform creëren waarop dansers zichzelf verder kunnen ontwikkelen en hun passie met anderen kunnen delen. We willen dansers helpen hun dromen waar te maken!

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan exclusieve workshops van onze professionele jury, deel te nemen aan 1vs1 en 2vs2 battles en we organiseren freestyle rondes die open zijn voor deelnemers van alle niveaus. Samen dansen, samen leren, samen groeien.

We zijn een nieuwe dansorganisatie gericht op de dansstijlen modern-jazz, urban en disco. We zijn momenteel actief in België en we kijken er ook naar uit om tegen 2020 uit te breiden naar Nederland en Luxemburg. Het thema van onze competitie is New York, dus u kunt NY-gerelateerde diensten, prijzen, trofeeën en decoratie verwachten op onze evenementen. We bieden ook de mogelijkheid om NYC in het echt te ervaren!

Customer satisfaction is our number 1 goal. We love our judges and our dancers! Hopefully see you soon at one of our events!

Add us on snapchat! Scan our snapcode:

  • CONTACT US:

    Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.